Start verkoop

Op zaterdag 6 maart 2021 start de verkoop van de nieuwe fase van Souburg Noord: 8 nieuwe twee-onder-een-kapwoningen en 12 hoek- en rijwoningen. Schrijf je daarom nu in en kies welke brochure jij wilt ontvangen. Dan ontvang jij vanaf 6 maart de digitale woningbrochures in jouw mailbox!

In de brochures vind je alle informatie, prijzen en impressies van jouw droomhuis. Daarnaast ontvang je een formulier om je in te schrijven voor het woningtype waarin jij geïnteresseerd bent.

Weids wonen aan de Landerijen of intiem wonen op de Binnenplaats?

Waar ga jij voor? De Landerijen staan garant voor rust en ruimte, uitkijkend op de groene zones rondom de wijk. De Binnenplaats ademt de dorpse gezelligheid rondom het centrale park. De keuze is aan jou!

De Binnenplaats

In deze nieuwe fase komen in het hart van Souburg Noord 12 rustieke hoek- en rijwoningen met unieke dorpse accenten. Deze woningen bieden vrij uitzicht op het centrale park. Hier is voor kleine kinderen alle vrijheid en ruimte om de wereld te ontdekken in een veilige omgeving. De parkeerplaatsen zijn verplaatst naar aparte hofjes, zodat de Binnenplaats een intieme en dorpse rust uitstraalt met vrij uitzicht.

De Landerijen

De buitenring van de wijk gaat over in een ruime, groene omgeving met bomen, gras en wadi's. Hier vind je nieuw aanbod van 8 twee-onder-een-kapwoningen op een ruim perceel. De woningen geven je de ruimte in vierkante meters, de ruimte in kubieke meters en ruimte in mogelijkheden.