Over Souburg Noord

Aan de rand van het Zeeuwse landschap tussen Middelburg en Vlissingen, aan de noordkant van Oost-Souburg verrijst een karaktervolle nieuwbouwwijk die opgaat in de groene omgeving. Door de kleinschalige, dorpse opzet en natuurlijke situering aan de rand van een meer wordt wonen puur genieten.

Dorps en natuurlijk wonen

Het gemoedelijke, dorpse karakter van Oost-Souburg wordt doorgetrokken in de bouwstijl en gebiedsontwikkeling. Roodbruine bakstenen en klassieke details geven de architectuur haar unieke uitstraling. De ruimtelijke, groene opzet met veel ruimte voor natuurlijke elementen maakt de wijk een met de natuur. Het park aan de overkant van het meer is een ontmoetingsplek voor jong en oud. In het park komen leren en ontdekken samen door ruimte voor buitenklassen, landelijke inrichting en eetbare beplanting. Het sportveld, uitkijkpunt en steiger brengen alle generaties van de wijk samen. Samen eten, leren en genieten krijgt in Souburg Noord een geheel nieuwe dimensie!

Samen wonen

Genieten van stads comfort

De woningen zijn opvallend divers. Gemoedelijke rijwoningen, karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen en de 16 vrije kavels zijn ideaal voor gezinnen van jong tot oud. Met uitgebreide speelruimte in de wijk, de brede school, supermarkten en sportfaciliteiten op loopafstand en stadscentra Middelburg en Vlissingen binnen fietsafstand is dit de ideale uitvalsbasis voor het hele gezin.

Aan de idyllische waterkant verrijzen appartementen en waterwoningen die rust en weids uitzicht bieden voor de oudere generaties. Met uitgebreide faciliteiten en breed aanbod van winkels in het centrum van Oost-Souburg heb je alles bij de hand.

Gebouwd in harmonie met de natuur

In Souburg Noord wordt gebouwd in harmonie met de natuur. Door gebruik van natuurlijke afwerking en duurzame materialen wordt de natuur zo min mogelijk belast en gaat de wijk op in de groene omgeving. Alle woningen zijn gasloos, zeer goed geïsoleerd en uitgerust met een warmtepomp. Zo kun je onbezorgd en comfortabel genieten zonder onnodige belasting voor de natuur en jouw portemonnee.

Duurzaam wonen

Waterrijk wonen in De Waterlinie

In Souburg Noord fase II verrijzen levensloopwoningen en appartementen aan een meer. De zogenaamde Waterlinie. Het prachtige uitzicht over het water, het achterliggende park en de weilanden maken dit deelgebied tot een oase van rust. De woningen zijn opgetrokken uit duurzame en veelal natuurlijke bouwmaterialen die opgaan in de omgeving.

Ervaar de rust in de Waterlinie

Weids genieten in De Landerijen

De buitenring van de wijk gaat over in een ruime, groene omgeving met bomen, gras en slootjes. Dit deelgebied De Landerijen ademt de sfeer van een landelijke omgeving. Hier vind je tweekappers en vrije kavels op een ruim perceel met vrij uitzicht.

Landelijk genieten in De Landerijen

Dorpse gemoedelijkheid op De Binnenplaats

In het hart van Souburg Noord fase II komen rustieke rijwoningen met unieke dorpse accenten en bieden vrij uitzicht op het centrale park. Hier is voor kleine kinderen alle vrijheid en ruimte om de wereld te ontdekken in een veilige omgeving. De parkeerplaatsen zijn verplaatst naar aparte hofjes, zodat De Binnenplaats een intieme en dorpse rust uitstraalt.

Intiem wonen op De Binnenplaats